Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Business Sweden i Schweiz

en bild
Schweiz stabila ekonomi har gjort landet till hemvist för många multinationella företag och betydande internationella organisationer. Förutom ett stabilt politiskt- och ekonomiskt läge så finns det dessutom tillgång till högkvalificerad arbetskraft, liberala arbetsvillkor och ett fördelaktigt affärsklimat med förmånliga skatter.

Med stark köpkraft och ett centralt läge i Europa är landet en attraktiv handelspartner för svenska företag. Landet, som präglas av en internationell miljö och fyra språk, har växt nästan tio procent den senaste tioårsperioden, vilket leder till en kontinuerligt stigande efterfrågan. Den starka valutan gör att Schweiz har blivit attraktiv exportmarknad för svenska företag.

Business Swedens kontor i Zürich tillhör det regionala kontoret i Wien, som också täcker Österrike, Ungern, Slovenien och Kroatien samt hanterar förfrågningar för Serbien, Montenegro, Makedonien, Bosnien & Hercegovina, Kosovo, Albanien och Israel. Tack vare lång erfarenhet av affärsutveckling och internationalisering samt relevanta bransch- och kulturspecifika kunskaper kan Business Sweden i Schweiz hjälpa svenska företag att etablera sig samt växa på den schweiziska marknaden. Schweiz är så mycket mer än klockindustrin och de vackra Alperna. Utmana oss med dina frågor och planer kring en Schweizsatsning.

en bild

Tomas Korseman

Acting Market Area Director Central Western Europe and Trade Commissioner, Benelux The Hague Acting Market Area Director Central Western Europe and Trade Commissioner, Benelux, The Hague
+31 70 302 20 59

Hur kan vi hjälpa dig?

Förstå förutsättningarna - var ska ni etablera er?

Vi för en dialog om vad ditt företag vill och vilka behov ni har, och kommer gemensamt fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. 

Välj strategi - på vilket sätt bör ni etablera er?

När vi är överens om vilken eller vilka marknader ni ska satsa på, tar vi fram en etableringsstrategi. Här slår vi fast hur etableringen bör ske. 

Kom på plats - genomför etableringsstrategin!

När etableringsstrategin är klar hjälper vi dig att komma på plats - snabbt och kostnadseffektivt. Vi fungerar som er förlängda arm på marknaden.

Läs mer om våra konsulttjänster

Vill du att vi kontaktar dig?

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.