Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Business Sweden i Kenya

en bild
Kenyas centrala läge och Nairobi som affärshub gör landet till den naturliga utgångspunkten för att täcka den östafrikanska marknaden, en region med över 260 miljoner invånare.

Kenyas ekonomi har vuxit med i genomsnitt 5,4 procent de senaste fem åren och förväntas fortsätta växa med 6 procent årligen fram tills 2018. Många av de stora investeringar inom bland annat infrastruktur, tillverkning och handel som just nu görs i landet kommer av Kenyas Vision 2030, den långsiktiga utvecklingsplanen som syftar till att positionera Kenya som ett medelinkomstland till år 2030.

Business Sweden har funnits på plats i Nairobi sedan 2007 och kontoret täcker förutom Kenya också resten av den östafrikanska regionen och delar av Centralafrika, inklusive Etiopien, Rwanda, Sydsudan, Tanzania, Uganda, Burundi, Demokratiska Republiken Kongo, Eritrea, och Somalia. Klicka vidare bland våra rapporter för mer information om dessa marknader.

Vårt kontor har mycket god kännedom om den östafrikanska marknaden och lång erfarenhet av att stödja svenska företag i etablering på utländska marknader. Vi har bistått många företag med praktisk hjälp att etablera en lokal närvaro varifrån företaget kan öka sin försäljning. Vi har också särskild kompetens och erfarenhet inom energi, ICT och av att göra affärer med FN. Inom dessa sektorer utför vi bland annat marknadsanalyser och delegationer.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag.

en bild

Ludvig Hermansson

Trade Commissioner Kenya Nairobi Trade Commissioner Kenya, Nairobi
E-post ludvig.hermansson@business-sweden.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Förstå förutsättningarna - var ska ni etablera er?

Vi för en dialog om vad ditt företag vill och vilka behov ni har, och kommer gemensamt fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. 

Välj strategi - på vilket sätt bör ni etablera er?

När vi är överens om vilken eller vilka marknader ni ska satsa på, tar vi fram en etableringsstrategi. Här slår vi fast hur etableringen bör ske. 

Kom på plats - genomför etableringsstrategin!

När etableringsstrategin är klar hjälper vi dig att komma på plats - snabbt och kostnadseffektivt. Vi fungerar som er förlängda arm på marknaden.

Läs mer om våra konsulttjänster

Vill du att vi kontaktar dig?