Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Lena Sellgren ny chefekonom på Business Sweden

Lena Sellgren tillträder som chefekonom på Business Sweden den 14 mars, hon lämnar därmed sin tjänst som Chief Analyst på Nordea Markets. Lena efterträder Mauro Gozzo som går i pension.

- Jag är otroligt stolt och glad att jag har fått förtroendet att ta över som chefekonom på Business Sweden. Business Sweden har ett viktigt uppdrag att hjälpa våra svenska företag att nå sin fulla internationella potential. Jag ser fram emot att få använda min erfarenhet, kompetens och mitt nätverk för att, tillsammans med mina nya kollegor, hjälpa alla våra fina svenska företag. Det här ska bli riktigt kul, säger Lena Sellgren.

Lena Sellgren har tidigare erfarenhet från tjänster på Finansdepartementet och Konjunkturinstitutet.

För ytterligare information kontakta:

Elisabeth Somp, presschef, +46 72 540 93 38, elisabeth.somp@business-sweden.se

Business Swedens syfte är att hjälpa svenska företag att nå sin fulla internationella potential, och utländska företag att nå sin potential genom investeringar i Sverige. Det gör vi genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader. Business Sweden ägs av staten och näringslivet och bildades den 1 januari 2013 genom en sammanslagning av Exportrådet och Invest Sweden. 

11 Februari 2016