Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Business Sweden rekryterar ny Investchef

Ulrika Cederskog Sundling är sedan 1 augusti Vice President, Head of Invest på Business Sweden. Hon kommer att ansvara för ett av Business Swedens huvuduppdrag; att attrahera utländska investeringar till Sverige och tar plats i ledningsgruppen.

Ulrika Cederskog Sundling kommer närmast från Ericsson där hon sedan 2005 arbetat på olika strategiska befattningar, senast som Vice President Group Business Excellence. Ulrika har även bred erfarenhet av internationellt arbete från McKinsey i Stockholm och London.

”Med vår ambition att öka fokus på investeringsfrämjande åtgärder är Ulrika Cederskog Sundlings kompetens ett välkommet tillskott. Hon kommer att vara en viktig del av vårt arbete med att bygga en främjarorganisation i världsklass” säger Ylva Berg, vd Business Sweden.

Business Sweden har statens uppdrag att attrahera utländska investeringar till Sverige för att skapa ekonomisk tillväxt och främja internationalisering av svenskt näringsliv. Investeringarna omfattar nyetableringar, expansioner, strategiska partnerskap och förvärv som bidrar med sysselsättning, kapital och kompetens.

För ytterligare information kontakta:

Elisabeth Somp, Head of Media relations, +46 72 540 9338,  elisabeth.somp@business-sweden.se

Business Swedens syfte är att hjälpa svenska företag att nå sin fulla internationella potential, och utländska företag att nå sin potential genom investeringar i Sverige. Det gör vi genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader. Business Sweden ägs av staten och näringslivet och bildades den 1 januari 2013 genom en sammanslagning av Exportrådet och Invest Sweden. 

19 Augusti 2016