Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Almedalsveckan 2013

Business Sweden är på plats under Almedalsveckan. I år arrangerar vi fem seminarier under tre dagar på temat Den svenska Supermodellen.

Det var så Sverige nyligen beskrevs i tidningen Economist och omvärldens syn på Sverige blev inspiration till årets program.

– Vårt breddade uppdrag som den centrala aktören för både export- och investeringsfrämjande gör det naturligt för oss att titta närmare på vad aktörerna anser gör Sverige attraktivt som affärspartner, säger Ulf Berg, vd på Business Sweden.

Business Sweden välkomnar alla intresserade parter till sina seminarier och kommunikationschef Katinka Palmgren säger:

– Almedalen är oöverträffat för oss när det gäller alla sorters kontakter, både för att förstärka de relationer som finns och för att göra nya bekantskaper. Vi arbetar för Sverige och i vårt kommunikationsuppdrag ligger att föra samtal med alla dem som är med och formar det svenska främjandet.

Business Sweden bjuder i år in till seminarier om den svenska samhällsmodellen och bilden av Sverige.

Ta tillfället i akt att delta i intressanta samtal som tar sin utgångspunkt i människorna, kreativiteten och institutionerna som också fortsättningsvis ska göra Sverige till en globalt intressant samarbetspartner.

19 Juni 2013