Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
 • Registrering
 • Logga in
 • Language
Tillbaka

Talent accelerator

Vill du ha en internationell karriär med världen som arbetsplats och frågor inom företagsutveckling, expansion och etablering utomlands i fokus? Har du ett passionerat intresse för global affärsutveckling och vill du kombinera det med att bidra till Sveriges tillväxt internationellt?

Genom Talent Accelerator ger vi dig en flygande start på din karriär hos oss där vi utbildar, utrustar och utmanar dig i syfte att bli en av våra framtida ledare.

Talent Accelerator är ett ettårigt traineeprogram där du får arbeta och bo på två olika marknader med sex månader på respektive marknad. Programmet börjar med en introduktions- och utbildningsvecka på huvudkontoret i Stockholm där du introduceras till samtliga delar av företaget och får dina första utbildningar i konsultrollen.

Halvvägs igenom året möts du och dina traineekollegor på ”Trainee week” hemma i Sverige för erfarenhetsutbyte, utbildningar och workshops med Business Swedens management team, varefter du åker ut till din nästa marknad. Det här blir en erfarenhet att minnas där vi kommer att utmana dig rejält från första dagen och där vi förväntar oss att du utmanar oss!

Ditt kontrakt med Business Sweden sträcker sig över en tvåårsperiod, varav traineeprogrammet utgör det första året. Under ditt andra år kommer du att fortsätta arbeta som en del av vår konsultverksamhet. År två kommer även att erbjuda dig möjligheten att bredda din kompetens antingen genom att återvända till en av dina tidigare marknader eller vidga dina vyer genom att pröva på en tredje marknad. Valet av marknad under ditt andra år kommer att bestämmas i samråd med våra regionschefer och handelssekreterare. 

 Talent Accelerator söker dig som:

 • Nyligen har tagit masterexamen som Civilekonom och/eller Civilingenjör, eller motsvarande och har upp till ett års relevant arbetserfarenhet. 
 • Har ett starkt eget driv, vilket syns genom dina extraordinära studieresultat och aktiviteter utöver studierna.
 • Har värdefull internationell erfarenhet genom studier eller arbete och du vet att du vill ha världen som arbetsplats!
 • Vill utmana din fulla potential och lyckas, vilket du vill göra genom att utveckla nyckelkompetenser inom management consulting, ledarskap och sälj i en global miljö.
 • Är en lagspelare med ett genuint intresse av, och en ödmjuk inställning till, andras bidrag och erfarenhet.
 • Drivs av att kontinuerligt få utvecklas i din yrkesroll och som person.
 • Pratar och skriver engelska flytande. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
 • På grund av traineeprogrammets upplägg måste du under programmets gång vara folkbokförd i Sverige.

Intresserad av att söka?

Vårt traineeprogram Talent Accelerator börjar i september 2020. Ansökningsperioden kommer att vara öppen mellan 10 januari och 9 februari 2020 och kommer att avslutas med ett Assessment Center på vårt huvudkontor i Stockholm den 4 mars.

För information om rekryteringsprocessen och ansökan vänligen se ”Application trainee program”.

För frågor vänligen kontakta talentaccelerator@business-sweden.se.