Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Rollen som senior projektledare

Som senior projektledare hos Business Sweden är du stationerad på något av våra utlandskontor. Du projektleder större, mer komplexa projekt och har säljansvar mot befintliga eller potentiella kundföretag som vill påbörja eller utöka sin export i utlandet.

Som senior projektledare är du involverad i våra kunders internationella affärsutveckling. Du ansvarar för att teamet lyckas leverera utifrån överenskommet projekt, och att kunden lyckas med sin etablering eller expansion på bästa sätt. Du leder Business Swedens interna team och ser till att en projektplan görs så alla presterar och levererar med högsta kvalitet. I rollen har man många kontaktytor med både kunder, ambassader och myndigheter, och du arbetar både strategiskt och analytiskt för att identifiera den största potentialen för kunden. Du är också involverad i att arrangera delegationer och statsbesök, vilket ingår i Business Swedens statliga uppdrag.

Vem söker vi?

Som senior projektledare hos Business Sweden är du civilekonom eller civilingenjör med cirka 7-10 års arbetslivserfarenhet. Du har sannolikt arbetat som managementkonsult inom affärsutveckling, eller har annan relevant arbetslivserfarenhet. Du har internationell erfarenhet från studier eller arbete, trivs i en internationell miljö och har lätt att anpassa dig i olika kulturer.

För att passa i rollen har du stort affärsintresse och förmåga att identifiera affärsmöjligheter. Du kan driva flera projekt parallellt och arbetar strukturerat och effektivt. Du har lätt att få människor med dig och driver ditt team i en high performance-kultur och med positiv anda.