Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Rollen som konsult

Som konsult hos Business Sweden arbetar du på något av våra utlandskontor med att utveckla och förbereda våra kunders internationella etablering och expansion.

I rollen som konsult är du ansvarig för mindre projekt eller delaktig i större. I projekten ingår att göra marknadsanalyser, research och ta fram underlag och strategiska rekommendationer utifrån kundens önskemål. En del av arbetet innebär också att arrangera affärsmöten med lokala affärspartners och potentiella kunder samt att inhämta och analysera marknadsinformation inom olika branscher och bygga affärsnätverk inom dessa. I uppdraget som konsult ingår även till viss del att identifiera nya affärsmöjligheter och nya kunder.

VEM söker vi?

Som konsult hos Business Sweden är du civilekonom eller civilingenjör med en bakgrund inom management consulting. Du har drivit projekt, eller delar av projekt i minst 2-3 år. Du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och vi ser gärna att du har internationell erfarenhet, att du har bott eller studerat utomlands en tid.

Som person är du affärsmässig, resultatdriven, analytisk och trivs i en dynamisk miljö där förändringar kan ske snabbt. Du har lätt att anpassa dig till nya kulturer och trivs i en internationell miljö.