Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Rollen som associate

I rollen som associate arbetar du i projektteam tillsammans med erfarna konsulter och projektledare. Du är delaktig i stora och små projekt som kan spänna över många produktområden och branscher.

Som associate arbetar du bland annat med start-ups, marknadsanalyser och partnersökningar samt hjälper till med uppgifter som att arrangera affärsmöten och hitta samarbetspartners till våra kunder. Som associate har du en tät kundkontakt för att bistå våra kunder med support av olika slag, men driver också olika marknadsaktiviteter och ser till att företagen får bästa möjliga förutsättningar att lyckas med sin etablering eller expansion i landet.

Vem söker vi?

Du är civilekonom eller civilingenjör och har cirka ett till två års arbetslivserfarehet, gärna inom managementkonsultområdet.

Som person har du ett starkt affärssinne, är resultatorienterad och är duktig på att hantera kundrelationer. Du är analytisk och arbetar framgångsrikt i team samt har lätt att hantera snabba förändringar då Business Sweden verkar i en dynamisk miljö.

Du talar och skriver engelska obehindrat och talar gärna flera språk då du arbetar i en internationell miljö. Du har internationell erfarenhet och har studerat eller bott utomlands tidigare och har lätt att ta till dig nya kulturer.