Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Våra tjänster för internationella investerare

Business Swedens investeringsrådgivare är branschspecialister med stor internationell erfarenhet från ledande positioner. De erbjuder kvalificerad hjälp till internationella företag som vill investera i Sverige eller samarbeta med svenska företag.

Vi erbjuder:

Strategisk investeringsrådgivning och skräddarsydd affärsinformation 

Vi har stor kunskap inom branscher där Sverige har särskilda styrkor. Kunskap om industri-och marknadsdynamik är nycklen till en lyckad etablering i ett annat land eller när nya samarbeten ska ingås. Vi erbjuder skräddarsydda råd och information baserat på företagets specifika behov.

Kontakter och introduktion till investeringsmöjligheter

Våra branschspecialister fungerar som kontaktskapare. I nära samarbete med företaget identifierar vi potentiella möjligheter i Sverige som kan stärka det globala företaget.

Affärsmöten i Sverige

Baserat på företagets behov kan vi ordna relevanta möten runt om i Sverige.

Information om hur man etablerar och driver företag i Sverige

Vi sammanfattar information om affärsregler och förordningar. Trots att Sverige är ett mycket transparent samhälle där myndigheter är hjälpsamma, är det inte alltid lätt att veta vart man ska leta för att finna rätt information – vi kan hjälpa till med det.

Tillgång till ett betydande nätverk – introduktioner till offentliga och privata företag och organisationer

Tack vare vår  kunskap om relevanta myndigheter och våra nätverk av olika leverantörer kan vi hjälpa till vid etableringen.