Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Möjligheter i Sverige för globala företag

Den svenska traditionen av innovation och globalisering har länge varit viktig för vår nationella tillväxt och utveckling. På Business Sverige är vi experter på att koppla ihop globala företag med investeringsmöjligheter i Sverige.

Sverige rankas som ett av de mest konkurrenskraftiga, produktiva och globaliserade länderna i världen. Vi är ledande inom innovation med högutbildad arbetskraft, smidiga affärsprocesser, öppenhet för internationellt ägande och en stabil ekonomi.

Utländska investerare kan dra nytta av Sverige på många sätt, bland annat den kompetens och teknik som finns i industrikluster och forskningsinstitutioner, i synnerhet inom cleantech, ICT, biovetenskap samt material- och fordonsindustrin. Detta är områden där svenska företag utmärker sig särskilt och konkurrerar på högsta internationella nivå.

Business Swedens investeringsrådgivare har djup kunskap om dessa affärsområden, erfarenhet från ledande positioner och etablerade nätverk. Vi erbjuder råd, vägledning och kontakter som bidrar till att utveckla globala företags verksamhet på den svenska marknaden.