Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Onlineutbildningar i praktisk export

en bild
Här finner ni våra kostnadsfria online-utbildningar i praktisk exportteknik. Utbildningarna ger grundläggande information som alla företag bör känna till innan de säljer internationellt.

Utbildningarna är kostnadsfria och du startar dem genom att klicka på länken nedan. Utbildningarna tar cirka tio minuter och innehåller ljud, så skruva upp ljudet och sätt på hörlurar så kör vi. Klicka på någon av länkarna nedan för att starta en utbildning. 

Starta utbildningen tullar och tulldokument. I utbildningen går vi bland annat igenom vilka tullar och tulldokument som kan bli aktuella vid en export.

Starta utbildningen om leveransvillkor och transporter. I utbildningen går vi bland annat igenom leveransvillkor, val av transportupplägg, transportförsäkring och vikten av att packa och lasta rätt. 

Starta utbildningen om frihandel. I utbildningen går vi igenom frihandelsreglernas grunder och vad du måste tänka på när du använder frihandelsavtalen. 

Starta utbildningen om betalningar. I utbildningen går vi igenom grunderna för hur du ska säkra din betalning och vilka betalningsformer som är lämpliga beroende på land. 

en bild

Mats Söderström

Advisor Advisor
+46 8 588 662 75