Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Leveransvillkor och Incoterms® 2020

Vid årsskiftet träder nya Incoterms® 2020 i kraft. Vilka är nyheterna och vad innebär det för dig? Under den här halvdagsutbildningen går vi igenom leveransvillkor, främst nya Incoterms® 2020 och Incoterms® 2010. Vi jämför och går igenom vad skillnaderna betyder.

Rätt leveransvillkor fördelar ansvaret för kostnader och risker under transporten, och är en viktig del i ditt erbjudande till dina kunder. På den här utbildningen fokuserar vi på leveransvillkor, främst Incoterms®. Vi ser på både Incoterms® 2010 och Incoterms® 2020. Vad är det för nyheter och skillnader, och vad kommer det betyda för dig i ditt praktiska exportarbete?

För dig som vill lära dig mer om leveransvillkor och olika betalningslösningar vid internationell handel, och hur de fungerar ihop, rekommenderar vi vår heldagskurs ’Leveransvillkor och utlandsbetalningar’.

Målgrupp: Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med skeppning eller logistik, handlägger exportdokument, är orderansvarig, men även till dig som arbetar med ekonomi eller inköp. Det är bra om du har vissa grundkunskaper i leveransvillkor.

Mål: Att du ska förstå innebörden och fördelarna av olika  leveransvillkor och hur nyheterna i Incoterms® 2020 påverkar dig. 

Vi tar bland annat upp:

• Leveransvillkor i internationell handel
• Genomgång av leveransvillkoren i Incoterms® 2010 och Incoterms® 2020
• Jämförelse mellan de olika versionerna av Incoterms®
• Köparens och säljarens åtaganden
• Leveransvillkoret och varuförsäkringen

Expert som föreläsare
Maria Lundberg är föreläsare under utbildningen. Maria är erfaren expert och rådgivare inom internationell handel och exporttekniska frågor på Business Sweden.

Var: Business Sweden, World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Pris: 3 500 SEK exkl. moms.  

Så här anmäler du dig: Vänligen klicka på KALENDARIUM uppe till höger för mer information och registrering. Hjärtligt välkommen med din anmälan!

Frågor? Kontakta gärna någon av oss på Business Sweden – se kontaktinfo till höger. 

en bild

Maria Lundberg

Senior Adviser Stockholm Senior Adviser, Stockholm
+46 8 588 662 49