Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Leveransvillkor och Incoterms® 2020

Vid årsskiftet börjar nya Incoterms® 2020 gälla. Vilka är nyheterna och vad innebär de för dig? Kom på vår halvdagsutbildning eller boka en skräddarsydd utbildning med våra experter.
Här anmäler du dig till halvdagsutbildningen:
20 januari 2020 - Endast ett fåtal antal platser kvar.

Leveransvillkor fördelar ansvaret för kostnader och risker under transporten vid internationell handel och är en viktig del i ditt erbjudande till dina kunder. Få koll på leveransvillkor och förändringarna i nya Incoterms® med vår halvdagsutbildning som leds av vår expert och rådgivare inom internationell handel och exporttekniska frågor. Vi jämför Incoterms® 2010 med Incoterms® 2020 och reder ut hur ändringarna påverkar ditt praktiska exportarbete.

Målgrupp: Utbildningen passar dig som arbetar med skeppning eller logistik, handlägger exportdokument, är orderansvarig, eller arbetar med ekonomi, försäljning eller inköp. Du bör ha grundkunskaper i leveransvillkor. Behöver du mer genomgripande genomgång rekommenderar vi våra heldagskurser.

Mål: Du känner till innebörden och fördelarna av olika leveransvillkor och hur nyheterna i Incoterms® 2020 påverkar dig. 

Vi går bland annat igenom:

  • Leveransvillkor i internationell handel
  • Incoterms® 2010 och Incoterms® 2020 och skillnaderna mellan dessa
  • Köparens och säljarens åtaganden
  • Leveransvillkoret och varuförsäkringen

Plats: Business Sweden, World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm
Pris: 3 500 SEK exklusive moms 

Skräddarsy er egen utbildning
Är ni fler som behöver gå utbildningen eller har ni behov av en expert som tittar på just era förutsättningar och utmaningar? Läs mer om skräddarsydda utbildningar.

Heldagskurs om leveransvillkor
För dig som vill lära dig mer om leveransvillkor, olika betalningslösningar vid internationell handel och hur de fungerar ihop, rekommenderar vi vår heldagskurs Leveransvillkor och utlandsbetalningar

en bild

Maria Lundberg

Senior Adviser Stockholm Senior Adviser, Stockholm
+46 8 588 662 49