Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Skräddarsy er utbildning

Är ni flera som vill gå våra kurser? Eller har ni behov av en expert som tittar direkt på just era förutsättningar och utmaningar i ett konfidentiellt sammanhang? Låt oss komma till er och hålla en unikt utformad utbildning.

Vi kan skräddarsy en utbildning i praktisk exportteknik för just era behov. Ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att vidareutbilda er där ni slipper resdagar och kanske kan låta fler delta.

Kombinera delar från flera kurser
Det går att kombinera element från olika kurser för att täcka era specifika behov. Vi kan sätta ihop element från kurser i exempelvis betalningslösningar, leveransvillkor och transporter, exportdokument, frihandelsregler och finansiering. Ett annat alternativ är vår populära övergripande kurs ’Förbättra din export’ där innehållet anpassas efter er verksamhet.

Konfidentiell dialog ger mervärde
Våra utbildare arbetar alltid helt konfidentiellt. Det gör att ni kan ha öppna dialoger om era funderingar och utmaningar med en kunnig expert, något som är uppskattat av många kunder.

Vill du veta mer?  
Kontakta gärna Yvonne Brycker eller Carin Skoglar för mer information och offert.

"Stort tack för fantastisk innehållsrik och framåtdrivande utbildning! Situationsanpassad till våra behov och väldigt utvecklande för oss i vår verksamhet."

Carl Frykfeldt, Business Controller på Climeon AB

"Då en stor del av vår försäljning exporteras och ofta levereras till länder där det ställs höga krav på leverans och säkring av betalningar kände vi att vi behövde utbilda oss grundligt inom detta område. Business Sweden lyssnade på våra önskemål och anpassade utbildningen utifrån våra erfarenheter och aktuella business-case på ett mycket bra sätt. Deras föreläsare var både väldigt kunniga och insatta samt pedagogiska och lärde ut på ett mycket bra sätt."

Melker Persson, Sales & Marketing Manager på Cue Dee AB

 

 

en bild

Yvonne Brycker

Senior Adviser Stockholm Senior Adviser, Stockholm
+46 8 588 660 17
en bild

Carin Skoglar

Manager Stockholm Manager , Stockholm
+ 46 8-588 660 00