Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Skräddarsy er utbildning!

Är ni flera som vill gå på våra kurser? Vi kommer gärna till er och håller utbildning!

För företagsspecifika kurser kan vi skräddarsy en utbildning i praktisk exportteknik utifrån just era behov.

Ett bekvämt och ekonomiskt sätt att vidareutbilda er; ni slipper resdagar och kan kanske låta fler delta, och vårt pris är fördelaktigt jämfört med att betala individuella kurser för flera medarbetare.

Vill ni kombinera olika kurser för att täcka just era behov, och kanske bredda gruppen av deltagare? Då kan vi sätta ihop element från olika kurser – till exempel betalningslösningar, leveransvillkor och transporter, eller exportdokument, frihandelsregler och finansiering. Ett annat alternativ är vår populära översiktskurs ’Förbättra din export’ där innehållet kan anpassas efter just era behov.

"Stort tack för fantastisk innehållsrik och framåtdrivande utbildning! Situationsanpassad till våra behov och väldigt utvecklande för oss i vår verksamhet."

Carl Frykfeldt, Business Controller på Climeon AB

"Då en stor del av vår försäljning exporteras och ofta levereras till länder där det ställs höga krav på leverans och säkring av betalningar kände vi att vi behövde utbilda oss grundligt inom detta område. Business Sweden lyssnade på våra önskemål och anpassade utbildningen utifrån våra erfarenheter och aktuella business-case på ett mycket bra sätt. Deras föreläsare var både väldigt kunniga och insatta samt pedagogiska och lärde ut på ett mycket bra sätt."

Melker Persson, Sales & Marketing Manager på Cue Dee AB


Vi arbetar gärna med exempel från er egen verksamhet och tar upp just era frågeställningar och problem, som kan belysas ur flera olika synvinklar beroende på vilka avdelningar som deltar.


Kontakta gärna Yvonne Brycker eller Carin Skoglar för mer information.

 

 

en bild

Yvonne Brycker

Senior Adviser Stockholm Senior Adviser, Stockholm
+46 8 588 660 17
en bild

Carin Skoglar

Manager Stockholm Manager , Stockholm
+ 46 8-588 660 00