Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Öka din export genom att ha kontroll på lämpliga leveransvillkor och säkra betalningsformer

Missa inte vår utbildning i Leveransvillkor & Utlandsbetalningar den 21 november i Stockholm

Att vara insatt i leveransvillkor är ett måste för en effektiv exporthantering. Exportörer som är insatta i vad villkoren innebär kan erbjuda bra lösningar till sina kunder utan att riskera oväntade komplikationer. Vi går igenom hur man använder leveransvillkor, främst  Incoterms ®2010, grundligt och visar genom praktiska övningar hur du kan arbeta med olika lösningar.

Många företag avstår från potentiellt lönsamma exportaffärer på grund av risken att inte få betalt. Så ska det inte behöva vara. Lär dig mer om olika betalningslösningar som är bra ur både säljarens och köparens perspektiv. Vi går grundligt igenom remburser, EKN-garanter, bankgarantier och kreditförsäkringar. Vi gör naturligtvis också praktiska övningar.

Val av betalningsvillkor är av stor vikt. Dels för att få betalt i rätt tid men också för att underlätta en finansieringslösning!

Gör som Fredrik Ljungkvist, Finance and Logistics Manager på Renapharma AB och delta på vår utbildning i Leveransvillkor & Utlandsbetalningar ”Det var en mycket bra utbildning som jag redan haft nytta av när vi förhandlat avtal med våra utländska kunder”

 

Yvonne Brycker

 
09 November 2017