Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Praktisk guide till frihandelsavtalet mellan EU och Sydkorea

Ladda ner Business Swedens steg-för-steg-guide för att kunna utnyttja förmånerna ur frihandelsavtalet mellan EU och Sydkorea.

Frihandelsavtalet mellan EU och Korea, som trädde ikraft 2011, är det mest ambitiösa handelsavtal som EU någonsin har ingått och också EU:s första handelsavtal med ett asiatiskt land. Det är brett och berör många olika handelspolitiska områden.

I dag är Sydkorea Sveriges fjärde största exportmarknad i Asien. Jämfört med andra ledande ekonomier är dock Sveriges export till Sydkorea förhållandevis låg, och potentialen för svenska företag är därför stor. För att hjälpa svenska företag på vägen har Business Sweden utvecklat en steg-för-steg-guide för att kunna utnyttja förmånerna ur frihandelsavtalet mellan EU och Sydkorea, du hittar guiden här.

Vid frågor om affärer i Sydkorea kontakta gärna Business Sweden i Sydkorea. Har du frågor om frihandel och ursprungsregler är du välkommen att kontakta Exporttekniska avdelningen på Business Sweden

Följ oss gärna på Twitter: @exportregler
Vår grupp på Linkedin hittar du här: Business Sweden Exportregler

 (Valon Rama)

29 April 2016