Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

500 följare på Twitter

Exporttekniska avdelningen på Business Sweden har nu över 500 följare på Twitter. Det är allt från privatpersoner och företag till olika typer av samverkarorganisationer. Kontot startade vi för mindre än två år sedan under användarnamnet @exportregler. 

Ett stort tack till er alla som följer oss, vi uppskattar det väldigt mycket! Vi tycker att det är roligt att det finns ett stort intresse av exporttekniska frågor även på sociala medier och vi kommer att fortsätta vår strävan att vara aktiva i ännu större uträckning och sprida information om export i praktiken.

Exporttekniska avdelningen har även en grupp på Linkedin; Business Sweden Exportregler, för närvarande 670 medlemmar. Här finns det även möjlighet att diskutera exportrelaterade frågor och internationell handel.

Bakom kontot på Twitter gruppen på Linkedin står Exporttekniska avdelningen på Business Sweden som består av experter inom områden som tullar och handelsregler, betalnings- och finansieringslösningar, dokumentkrav och mycket mer. Vi hjälper varje år hundratals svenska företag genom att svara på frågor, anordna utbildningar i praktiskt exportarbete och uppdaterar handböcker och guider för olika ämnesområden. 

Följ oss gärna på Twitter: @exportregler
Vår grupp på Linkedin hittar du här: Business Sweden Exportregler

 (Valon Rama)

23 Mars 2016