Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Tulldagen i Stockholm den 13 oktober 2015: Seminarium om fallgropar i utlandsaffären

Business Swedens Exporttekniska avdelning håller seminarium om fallgropar utlandsaffären på Tulldagen i Stockholm den 13 oktober; För att lyckas med en exportaffär är det viktigt att i förväg sätta sig in i de praktiska aspekterna av export. Under hela leveranskedjan från offertförberedelser till hur man säkrar slutbetalning, uppkommer exporttekniska frågor. Det kan gälla finansieringsmöjligheter, produktanpassning, export- och importprocedurer, dokumenthantering, logistik, leveransvillkor mm. Hur undviker företagen kostsamma överraskningar? Vi ger tips på smidig och effektiv hantering av handelsprocedurerna.

Om Tulldagen 2015 

Tulldagen är Sveriges största mötesplats för tullfrågor och en ovärderlig mötesplats för dig som arbetar med internationell handel, tull och transportfrågor. Business Swedens Exporttekniska avdelning kommer även i år att finnas med som utställare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Tulldagen arrangeras i Göteborg den 7 oktober, Malmö den 8 oktober, samt i Stockholm den 13 oktober.

Mer information, program och anmäla för respektive ort hittar du på Tullverkets hemsida

(Valon Rama)

28 September 2015