Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Över 500 medlemmar i vår grupp på Linkedin

Antalet medlemmar i vår grupp på Linkedin; Business Sweden Exportregler ökar hela tiden, nu är vi över 500 medlemmar! Det visar på att det finns ett stort intresse och behov av exporttekniska frågor. 

Gruppen Business Sweden Exportregler på Linkedin är för dig som jobbar med praktiskt exportarbete eller har ett intresse av exporttekniska frågor. Syftet med gruppen är att främja kunskap om exportregler och samla de inom exportbranschen som har likartade frågeställningar. Här kan du hålla dig uppdaterad om nyheter, förändringar och utbildningar inom området. Forumet välkomnar även diskussioner och erfarenhetsutbyten och alla som vill får ställa frågor. 

Bakom gruppen står Exporttekniska avdelningen på Business Sweden som består av experter inom områden som tullar och handelsregler, betalnings- och finansieringslösningar, dokumentkrav och mycket mer. Vi hjälper varje år hundratals svenska företag genom att svara på frågor, anordna utbildningar i praktiskt exportarbete och uppdaterar handböcker och guider för olika ämnesområden. 

Gå med i gruppen du också! Läs mer här.
Följ oss gärna även på Twitter: @exportregler

 (Valon Rama)

01 Juni 2015