Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Sammanslagning av Skeppningshandboken och Betalningsguiden

I år har vi gjort en sammanslagning av våra populära webbaserade guider Skeppningshandboken och Betalningsguiden. Business Sweden bedömer att det är ett mervärde för våra kunder att ha all information om ett land samlad på ett ställe. Betalningsguiden kommer inte längre att finnas kvar som guide utan all information finns nu samlad under namnet Skeppningshandboken.

I Skeppningshandboken finner du dels uppgifter om allmänna exportregler och dels specifik landinformation om bestämmelser för export till cirka 190 länder. Här finner du nu även information, som tidigare fanns i betalningsguiden, om lämpliga betalningsformer, möjlighet till kreditförsäkringar, finansieringsmöjligheter och inkassorutiner i över 60 länder. All information om betalningar finns både på svenska och engelska. 

Priset på en helårsprenumeration av Skeppningshandboken är 4 500 
kronor (plus moms). 
Läs mer om Skeppningshandboken här.

Exporttekniska avdelningen på Business Sweden

Bakom Skeppningshandboken står Exporttekniska avdelningen på Business Sweden. Exporttekniska avdelningen består av experter inom områden som tullar och handelsregler, betalnings- och finansieringslösningar, dokumentkrav och mycket mer. Vi hjälper varje år hundratals svenska företag genom att svara på frågor, anordna utbildningar i praktiskt exportarbete och uppdatera handböcker och guider för olika ämnesområden. 
Läs mer om våra tjänster och vilka vi är här.


Valon Rama

09 April 2014