Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Utbildningar och guider

Så här lyckas du med din export

Business Sweden erbjuder global expertis i frågor som rör den praktiska delen av exporten. Du får kunskap och insikter som kan vara direkt avgörande för en lyckad utlandssatsning. Med våra utbildningar, guider och tjänster ser vi till att ditt företag effektivt kan öka sin globala försäljning.

Export i praktiken innebär en rad exporttekniska frågor. Du behöver kunskap om lokala regler och förhållanden för att minimera riskerna och maximera möjligheterna. Våra erfarna experter inom internationell handel hjälper dig att snabbare få dina produkter till marknaden och minska riskerna. Vi underlättar för dig att komma igång snabbt och kan skräddarsy våra tjänster utifrån din specifika verksamhet.

Vi erbjuder: 

Välkommen till en lyckad internationell satsning!

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Meddelande*

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

en bild

Exporttekniska avdelningen

Stockholm , Stockholm
08-588 660 00