Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Utbildningar och guider

Kunskap om lokala regler och direktiv kan vara avgörande för en lyckad utlandssatsning. Business Sweden erbjuder global expertis kring internationell försäljning. Vi utbildar dig och dina medarbetare och erbjuder tjänster anpassade utifrån ditt företags specifika verksamhet och situation. Vi samlar och delar även all vår kunskap lättillgängligt i olika guider.

Genom vår expertis inom internationell försäljning kortar vi din tid till marknad och minskar din risk. Vi har lång erfarenhet och finns tillgängliga för dig och ditt företag, för att underlätta och snabba upp processerna från beslut om internationell försäljning till handling.

Fråga oss
 
Det är viktigt att sätta sig in i exportregler på ett tidigt stadium. Business Swedens experter på exportregler har alla lång erfarenhet och omfattande kunskaper inom allt från tullar och frihandelsregler till offertarbete, transport och leveransvillkor, betalnings- och finansieringslösningar och e-handel. 

Via telefon eller 
e-post kan du direkt få svar på dina frågor. Maila din fråga på: exportregler@business-sweden.se.

Utbilda dig 
Frihandelsregler, leveransvillkor och utlandsbetalningar eller internationell logistik. För dig som behöver gå på djupet erbjuder vi strukturerade utbildningar i praktiskt exportarbete med en mängd olika infallsvinklar.  

Läs på 
För dig som vill göra efterforskningar på egen hand, eller nyttja vår kunskap som referens, erbjuder vi nätbaserade guider om exportregler. Vissa är gratis, andra erbjuds som prenumerationstjänst. 

Missa inga nyheter 
Vi publicerar regelbundet nyheter om exportregler bland annat rörande internationell ekonomi, handel, juridik, skatter, utlandsbetalningar och exportfinansiering. Vi gör det enkelt att hålla sig uppdaterad.  

Vill du att vi kontaktar dig?

Meddelande*

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

en bild

Exporttekniska avdelningen

Stockholm , Stockholm
08-588 660 00
E-post exportregler@business-sweden.se