Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Identifiera dina nya marknader

en bild
Vet du på vilka marknader din verksamhet har störst möjligheter att växa? Vi har kunskap om förutsättningarna på världens olika marknader och om framgångsrika internationella försäljningsstrategier. Det gör att vi inte bara kan hjälpa dig att identifiera var ditt företag har störst potential att växa. Vi vet också vad som krävs för att din verksamhet ska lyckas försäljningsmässigt där.

Vi hjälper våra kunder att identifiera, utvärdera och utveckla sin marknadspotential och skapa nya affärsmöjligheter utanför Sverige. Våra medarbetare finns på plats för att hjälpa dig och ditt företag att ta er an den nya marknaden. Vi skapar insikt kring ditt företags möjligheter att växa sin internationella försäljning, såväl strategiskt som taktiskt och operativt.

Vi säkerställer att ni vet:

  • På vilka marknader det finns bäst förutsättningar för försäljningstillväxt för din verksamhet.

  • Vad som gör er konkurrenskraftiga i förhållande till de konkurrenter ni kommer möta.

  • Hur lokala tullar och handelsregler, dokumentkrav och leveransvillkor kommer att påverka dina försäljningsmöjligheter.

Oavsett din frågeställning finns vi till hands med den kunskap, erfarenhet och nätverk som krävs för att växa din försäljning internationellt.

Vill du att vi kontaktar dig?

Meddelande*

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Har du frågor om en specifik marknad? Kontakta vårt kontor på plats