Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Accelerera din etablerig med lokalt stöd

en bild
Första steget in på en ny marknad behöver inte innebära kostsamma investeringar. Hjälp med administration, kontorsplats eller operativ support kan vara nyckeln till att accelerera ditt företags etablering på en ny marknad. Vi hjälper företag i uppstartsskedet att snabbt och kostnadseffektivt komma på plats och börja bearbeta marknaden. Vi anpassar tjänsterna efter dina särskilda behov.

Virtuell närvaro

Med ett virtuellt kontor hos oss får du en officiell adress och egna kontaktuppgifter. Vi kan också besvara telefonsamtal under lokal arbetstid, ta emot post och se till att du får alla viktiga meddelanden.

Kontorsplats

Om du vill ha egen personal på plats kan du hyra en kontorsplats i våra lokaler. Genom att sitta tillsammans andra svenska företag får du snabbt ett bra kontaktnät vilket i sig kan leda till nya affärer. Våra konsulter finns också nära till hands för både strategisk och operativ support samt för att praktiskt hjälpa er till rätta.


Administrativ support

Vi tar hand om administration och bokföring för ditt bolag och bistår även med lokala råd vad gäller arbetet med administrativa rutiner.


Bemanningsservice

I flera länder kan vi arrangera med resurser för ditt företag lokalt. Vi hanterar lokala anställningsavtal, löneutbetalningar och kostnadsersättningar.


Marknads- och säljsupport

Vi sätter ihop det team som du behöver för att synas på marknaden och bearbeta nya kunder. Våra konsulter blir en flexibel resurs i din sälj- och marknadsorganisation.


Operativ support

Vårt team tar helt eller delvis hand om din dagliga, operativa verksamhet på plats. Vi erbjuder support och underhåller kontakten med befintliga kunder och partners.