Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Accelerera din etablering

en bild
Vill du etablera din verksamhet på en ny marknad men är osäker på risken och investeringen det innebär? Vi ser till att du når ditt företags tillväxtmål genom att säkerställa en snabb och effektiv etablering. Vi hjälper dig att hitta rätt kompetens på plats och säkerställer att administrationen kring en etablering sker lagenligt och så effektivt som möjlig.

Under flera decennier och genom mängder av uppdrag har vi tillsammans med våra kunder byggt upp en gedigen erfarenhet kring hur du enkelt och effektivt säkerställer en snabb och relevant etablering. Vi ser till att ditt företag kortar tiden till marknad och snabbt hittar nya kunder och försäljningsintäkter.

Genom unika insikter, medarbetare på plats med access till såväl lokala affärsnätverk som myndigheter, ger vi både strategisk rådgivning och handfasta råd. Vi finns med som praktiskt stöd genom hela processen, från utvärdering om valet av marknad är rätt utifrån potential och risk, till att ni har en närvaro som faktiskt genererar affärer.

Oavsett om du är en start-up, ett medelstort företag eller en större börsnoterad verksamhet, hjälper vi dig att:

  • Förstå marknads- och försäljningspotential, dina kunders kunder och konkurrenterna i vald marknad.

  • Hitta vilken säljkanal som är mest effektiv för dina produkter eller tjänster, och hur du säkerställer rätt erbjudande och prissättning i rätt sammanhang.

  • Vilka affärspartners som är rätt för ditt företags varumärke och erbjudande.

  • Säkerställa att ni har rätt certifieringar för era produkter och hur ni kan nyttja lokala regelverk till er fördel.

Vill du snabbt etablera din verksamhet i en mindre skala finns alternativet att komma igång genom Business Swedens affärslicenser och lokala kontor. Vi erbjuder administrationstjänster, bemanningsservice samt både operativ och strategisk försäljningssupport.

Vill du att vi kontaktar dig?

Meddelande*

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Har du frågor om en specifik marknad? Kontakta vårt kontor på plats