Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Så fungerar Affärschans

Ett Affärschansprojekt inleds med att du intervjuas av oss om ditt företags verksamhet. Antingen har du redan en klar uppfattning om vilken marknad du vill titta närmare på eller så diskuterar vi oss fram till vilket land som passar ditt företag bäst.

Marknadscheck - Besöksprogram

Skulle Business Sweden tillsammans med ditt företag komma fram till att förutsättningar finns för lyckade affärer på den valda marknaden, genomför vi en marknadscheck och planerar ett eventuellt besöksprogram åt ditt företag.

Marknadschecken presenteras skriftligt för dig i god tid innan besöket och omfattar en branschöversikt samt förslag på möjliga samarbetspartners. Besöket på marknaden varar i normalfallet två dagar. Du besöker tillsammans med en av våra konsulter de samarbetspartners som vi valt ut.

Uppföljning - Handlingsplan

Efter besöket får du en handlingsplan som kan ses som vår rekommendation för hur dina affärsmöjligheter kan utnyttjas på bästa sätt. 

Deltagande företag betalar 60 000 kronor plus moms och står för eventuella egna resekostnader, uppehälle med mera. Avgiften faktureras innan projektet påbörjas. Den inledande diskussionen är kostnadsfri.