Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Morgondagens tillväxtföretag

en bild
En central del av vår verksamhet har fokus på att stödja små- och medelstora svenska företag med internationella ambitioner.

Business Sweden har ett särskilt uppdrag från regeringen att uppmuntra och utmana små och medelstora svenska företag att öka sin försäljning internationellt. Små- och medelstora företag kan genom Business Sweden få subventionerade utbildningar, handfast rådgivning och förpaketerade tjänster för att bli redo för internationalisering och på så sätt snabbt kunna växa sin försäljning på en annan marknad.

Vi följer den europeiska definitionen av små- och medelstora företag, vilket innebär företag som har en verksamhet med mindre än 100 miljoner kronor i omsättning och samtidigt har färre än 50 medarbetare.

Se efter vilket erbjudande som passar ditt företag bäst:
  
 

Steps to Export är en serie tjänster där du på hemmaplan, och med stöd från våra Global Business Developers, förbereder och utvecklar ditt företag inför försäljningstillväxt på nya eller befintliga marknader.

Born Global företag, innovativa och tidigt internationaliserade bolag, följer ofta en annan affärslogik i sin internationalisering i jämförelse med mer traditionella företag. För Born Globals erbjuder vi ett speciellt anpassat stöd.

Global Business Developers, SME i Sverige

Våra Global Business Developers på 22 orter runtom i Sverige har omfattande praktisk erfarenhet av internationella affärer och internationell försäljningstillväxt. Såväl oerfarna som erfarna företag kan dra nytta av deras kunskap och erfarenhet kring hur man bäst förbereder sin utlandssatsning.

Vi erbjuder små och medelstora företag coaching i hur man mest effektivt förbereder sig för sin utlandssatsning och internationella försäljningsstrategi. Kontakta gärna din närmaste Global Business Developer för mer information.  

Vi är alltid behjälpliga i att svara på grundläggande frågor. Om du behöver komma i kontakt med en specifik marknad, kontakta oss.  

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Meddelande*

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

CASE

Läs fler case