Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Tjänster

Business Sweden erbjuder tjänster i alla skeden av ett företags internationalisering. Från kvalificerad rådgivning till handfast etableringsstöd på en ny marknad.

Inom affärsområdet FN samt kris- och katastrof skräddarsyr vi våra tjänster efter ert behov och efterfrågan. Vi kan erbjuda ett globalt, kompetent och erfaret team som arbetar med ert intresse i fokus. Projekten kan både involvera marknadsförståelse och kartläggning, kontakttagande och mötesbokning samt deltagande i lokala aktiviteter för att förstå marknadsförutsättningar. 

Utöver företagsspecifika projekt arrangerar vi även ett antal affärsdelegationer årligen till utvalda marknader med fokus på att träffa upphandlingsansvariga, tekniska chefer och relevanta affärspartners. En delegation föregås ofta av en kartläggning av affärsmöjligheter för svenska företag inom exempelvis områden som medicinteknisk utrustning, katastrofberedskap, vatten- och sanitet, transportlösningar, energi, ICT och krishantering. Vidare säkrar Business Sweden svensk närvaro på viktiga mässor för att uppmärksamma och lyfta fram svenska företags kompetens samt genomför större seminarier inom ämnet i Sverige och utomlands.

Är du intresserad av att höra mer om hur vi kan assistera ditt företag inom FN- och kris- och katastrofområdet är du välkommen att kontakta oss.