Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Business Sweden i Jordanien

en bild
Jordanien är en nischad marknad i arabvärlden och ett center för utvecklingsprojekt i regionen. Flera svenska företag på marknaden koordinerar sin regionala verksamhet från Jordanien och engagemang är möjligt för både etablerade och nya svenska företag på marknaden.

Energi, hälso- och sjukvård och industri utgör de största sektorerna för Sverige i Jordanien. Business Sweden kartlägger och faciliterar även affärsmöjligheter genom multilaterala utvecklingsbanker och FN i stor utsträckning via intressenter på den jordanska marknaden.

Det finns ett antal möjligheter på den jordanska marknaden, men de pågående finansiella skattereformerna och nedskärningar i statsbudgeten kan skapa utmaningar för svenska företag. Framförallt kan det vara krävande och svårt att förstå regelverk och att utveckla företagsstrategier som tar vara på marknadens fulla affärspotential. Business Sweden har i över tjugo år supportat utvecklingen av svenska företag i Jordanien genom exportinformation, handelsfrämjande aktiviteter samt skräddarsydda konsultuppdrag. Teamet som täcker Jordanien har både svensk och regional kompetens och utför regelbundet tjänster som marknadsanalyser, anbudssökningar och regional strategirådgivning.

Business Sweden täcker Jordanien från det regionala kontoret i Saudiarabien. Ta kontakt för mer information om hur Business Sweden kan hjälpa till med specifika frågor eller för att diskutera hur ditt företag kan växa i Mellanöstern.

Hur kan vi hjälpa dig?

Förstå förutsättningarna - var ska ni etablera er?

Vi för en dialog om vad ditt företag vill och vilka behov ni har, och kommer gemensamt fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. 

Välj strategi - på vilket sätt bör ni etablera er?

När vi är överens om vilken eller vilka marknader ni ska satsa på, tar vi fram en etableringsstrategi. Här slår vi fast hur etableringen bör ske. 

Kom på plats - genomför etableringsstrategin!

När etableringsstrategin är klar hjälper vi dig att komma på plats - snabbt och kostnadseffektivt. Vi fungerar som er förlängda arm på marknaden.

Läs mer om våra konsulttjänster

Vill du att vi kontaktar dig?

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.