Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Affärsmöjligheter

Business Sweden har definierat specifika affärsområden med potential för svenska företag i Slovenien. Inom respektive affärsområde, har Business Sweden etablerat ett industriprogram, där svenska företag har möjlighet att träffa relevanta stakeholders och beslutsfattare inom just sin bransch. Nedan följer en kort beskrivning av varje affärsområde och program. Kontakta vårt kontor för att diskutera era affärsmöjligheter i Slovenien.

 

  • SymbioCare – Health by Sweden är ett svenskt initiativ till att främja innovation inom sjukvård genom internationellt samarbete. SymbioCare samarbetet i Slovenien startade 2013 och har fokuserat bl.a. på äldrevård med målsättningen att utbyta erfarenheter och lyfta fram bra exempel på svenska företagslösningar och koncept för hälso- och äldrevård. Läs mer här.

 

  • Handel och turism växer allt mer i Centraleuropa vilket medför ökade krav på regionen. Detta ställer särskilda krav på utbyggnad och modernisering av infrastrukturen, främst vad gäller flygplatser och hamnar. Business Sweden arbetar aktivt med att positionera svenska lösningar mot projektägare, tekniska konsulter och finansiärer av projekt inom flygplatser och hamnar. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om möjligheterna.