Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Business Sweden på Irland

en bild
Irland är en liten men global ekonomi som har haft en stark tillväxt efter den globala ekonomiska nedgången med en BNP tillväxttakt på ungefär 4 procent året 2016. Den inhemska efterfrågan, exporten och ett uppsving av utlandsinvesteringar i landet bidrog starkt till Irlands tillväxt och förväntas fortsatt vara de främsta drivkrafterna i den ekonomiska aktiviteten. Det finns dock en osäkerhet i hur landet, på grund av dess geografiska och ekonomiska band till Storbritannien, påverkas av Brexit.

Tillväxten, det engelska språket, fördelaktig geografiska position, en högutbildad arbetskraft och den välkända låga bolagsskatten (på 12,5 procent) gör att Irland konstant rankats som ett av de bästa länderna i världen att göra affärer med. Irland har attraherat ett stort antal multinationella bolag som Apple, Google, IBM, Pfizer och Facebook.

Business Sweden har varit verksamma i Irland sedan 1973. Business Swedens stora kunskap om Irland och etablerade nätverk hjälper svenska företag med frågor för att etablera samt växa på den Irländska marknaden. Vi ser till exempel mycket potential inom ICT, energi och clean tech men även inom infrastrukturen och då främst inom hälsa- och sjukvård, vatten och transport.

Kontakta oss gärna med dina frågor och planer kring en Irlandssatsning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Förstå förutsättningarna - var ska ni etablera er?

Vi för en dialog om vad ditt företag vill och vilka behov ni har, och kommer gemensamt fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. 

Välj strategi - på vilket sätt bör ni etablera er?

När vi är överens om vilken eller vilka marknader ni ska satsa på, tar vi fram en etableringsstrategi. Här slår vi fast hur etableringen bör ske. 

Kom på plats - genomför etableringsstrategin!

När etableringsstrategin är klar hjälper vi dig att komma på plats - snabbt och kostnadseffektivt. Vi fungerar som er förlängda arm på marknaden.

Läs mer om våra konsulttjänster