Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Våra aktiviteter

Business Sweden och Sveriges ambassad i Ukraina arrangerar tillsammans för tredje året i rad Sweden-Ukraine Cleantech Initiative 2016. Inom ramen för detta initiativ kommer affärsmöjligheter inom vatten, värme och återvinningssystem att presenteras samt även information kring vilket stöd svenska företag kan erhålla för att etablera sig och utvecklas på den ukrainska marknaden.
 

Besöksprogram


Datum: september-oktober

Plats: Ukraina
Delegationsresor för svenska företagsrepresentanter arrangeras till ett antal kommuner i Ukraina utav Business Sweden och Sveriges ambassad i Ukraina, för att utforska affärsmöjligheter och anordna individuella möten med lokala beslutsfattare inom offentlig och privat sektor. 

Informationsmöten i Sverige: Affärsmöjligheter i Ukraina inom Cleantech 


Stockholm: 22 september, 10:00-12:00, Business Sweden, World Trade Center, Klarabergsviadukten 70 (lokal: Styrelserummet).

Malmö: 23 september, 8:00-9:30, Minc, Anckargripsgatan 3 (lokal: Auditoriet).
www.sbhub.se

Göteborg: 23 september, 15:00-17:00, Business Region Göteborg, Norra Hamngatan 14.
www.businessregiongoteborg.com

Informationsmöten om det ekonomiska läget i Ukraina och affärsmöjligheter inom vatten och avlopp, avfallshantering, biomassa och fjärrvärme.

Kontakta oss för att få detaljerat program av möten i varje stad.

Elmia-mässan: Ukraina i fokus. Möjligheter inom Cleantech för svenska företag


Datum: 29 september, 9:00–11:30

Plats: Elmia, Elmiavägen 11, Jönköping
Seminarier under Elmiamässan på temat fjärrvärme, vatten och avlopp samt avfallshantering. Mässan arrangeras i år gemensamt med Fjärrvärmemässan och Elmia Avfall & Återvinning. 

International Water Forum Aqua Ukraine


Datum: 8-10 november

Plats: Kiev 
Delegationsresa för svenska företagsrepresentanter till den årliga konferensen International Water Forum Aqua Ukraina på temat energibesparing. Affärsmöten, utställningsbås, presentationer och andra aktiviteter arrangeras för de svenska deltagarna på förfrågan  av Business Sweden.

Sweden-Ukraine Cleantech Forum 


Datum: 10-11 november

Plats: Vinnytsia, Ukraine
 
  
För mer information om Sweden-Ukraine Cleantech Initiative eller deltagande i separata händelser, kontakta Bohdan Senchuk eller Anna Nebeska.
Avgift för deltagande i initiativet erbjuds individuellt för varje företag utifrån företagets behov.

Vill du att vi kontaktar dig

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.