Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Business Sweden i Tyskland

en bild
Tyskland, världens fjärde och Europas största ekonomi, är en av Sveriges viktigaste affärspartner. Handelsutbytet mellan Tyskland och Sverige är mycket stort och många svenska företag är aktiva på den tyska marknaden. Samtidigt kräver gemensamma utmaningar smarta lösningar som ger potential för fördjupade svensk-tyska affärsrelationer: ett snabbt åldrande samhälle, över en miljon nyanlända under 2015 samt ambitiösa mål för både digitaliseringen av ekonomin och omställningen av energisektorn till ett grönt näringsliv. Med erfarenhet och ett gott rykte står svenska företag väl rustade att tillvarata de unika affärsmöjligheter som denna utveckling leder till.

Tyskland – Europas ekonomiska motor – är inte bara världens fjärde största industrination utan svarar dessutom för cirka 10 procent av svensk export och 18 procent av svensk import. De ekonomiska förbindelserna mellan Sverige och Tyskland stärks bl.a. genom de 1900 svenska dotterbolag som är etablerade i Tyskland. Därutöver är Tyskland det land som över tid investerat mest i Sverige med drygt 1300 dotterbolag representerade.

I Tyskland har Business Sweden varit en strategisk samarbetspartner för svenska företag sedan 1972 och är numera del av Team Sweden. Tack vare lång erfarenhet av affärsutveckling och internationalisering samt relevanta bransch- och kulturspecifika kunskaper kan Business Sweden i Tyskland hjälpa svenska företag att etablera sig samt växa på den tyska marknaden. Tyskland är så mycket mer än Autobahn, Bordershop och Berlin. Utmana oss med dina frågor och planer kring en tysklandssatsning.

Case

Visa fler case
en bild

Business Sweden i Berlin

Berlin , Berlin
+49-30-893 60 600

Hur kan vi hjälpa dig?

Förstå förutsättningarna - var ska ni etablera er?

Vi för en dialog om vad ditt företag vill och vilka behov ni har, och kommer gemensamt fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. 

Välj strategi - på vilket sätt bör ni etablera er?

När vi är överens om vilken eller vilka marknader ni ska satsa på, tar vi fram en etableringsstrategi. Här slår vi fast hur etableringen bör ske. 

Kom på plats - genomför etableringsstrategin!

När etableringsstrategin är klar hjälper vi dig att komma på plats - snabbt och kostnadseffektivt. Vi fungerar som er förlängda arm på marknaden.

Läs mer om våra konsulttjänster

Vill du att vi kontaktar dig?

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.