Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Ryssland-Sverige: Affärsdialog på toppnivå

en bild
Den 3 juni 2017 samlades några av de viktigaste svenska Rysslands investerarna i St Petersburg för att träffas och interagera med toppnivå auktoriteter från Ryssland. Dialogen fördes inom ramen för en paneldiskussion som arrangeras av Business Sweden under St Petersburgs internationella ekonomiska forum (SPIEF), vilket är det största och viktigaste ekonomiska forumet i Ryssland

Till diskussionen med AstraZeneca, Volvo, SKF, Nordea och Ericsson var bland annat vice minister för industri och handel, regionchef i Kaluga-regionen, VD för Association for European Business i Ryssland inbjudna.

SPIEF forumet har hållits sedan 1997. Genom åren har det blivit ett av världens största internationella ekonomiska forum. Deltagarna är stats- och regeringschefer, chefer för internationella företag och organisationer samt ledande globala experter som inkluderar företrädare för vetenskap, medier och det civila samhället. År 2016 deltog över 12 000 personer från 133 länder.

Nu senast skrev Roscongress Foundation ett samarbetsavtal med Business Sweden. Stiftelsen grundades 2007 för att underlätta utvecklingen av Rysslands ekonomiska potential och stärka landets image genom att organisera konventioner, utställningar och offentliga evenemang. Roscongress Foundation’s VD, Alexander Stuglev, och Business Sweden’s chef i Ryssland, Andreas Giallourakis, tecknade avtalet. Parterna enades om att samarbeta för att bygga effektiva kommunikationer mellan expertgemenskaperna, företag och politiska kretsar i Ryska federationen och Sverige.

en bild

Ekaterina Pravdina

Project Manager Project Manager
+7 495 788 11 38