Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Sourcing – Made in Portugal

en bild
Portugal är en av de ledande nationerna gällande traditionellt hantverk med brett spektrum; från produktion inom agroindustri till textilier. Flera kända svenska modeföretag liksom globala varumärken har produktion i Portugal och köper högkvalitativa och banbrytande produkter och lösningar från innovativa portugisiska företag.

Portugal är bland de högst rankade destinationerna för produktion av främst textilier, skor, porslin, möbler och plastgjutning, mycket på grund av det fördelaktiga förhållandet mellan pris och kvalitet. Portugal präglas främst av att vara ekonomiskt konkurrenskraftig, vilket gör det fördelaktigt att etablera samarbete med en producent i landet. Förutom att landet ingår i EU, med tullfördelar och låga transportkostnader, så finns även fördelen att de portugisiska tillverkarna kan leverera bra kvalitet i klass med andra kända produktionsländer, såsom Spanien och Italien, till förmånliga priser och utan krav på stor kvantitet vid tillverkningen.

Kontakta gärna Nina Lindberg för en dialog kring produktionsmöjligheter i Portugal.

en bild

Nina Lindberg

Acting Country Manager Spain and Portugal Acting Country Manager Spain and Portugal
+34 91 444 26 00