Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Kundcase

Business Sweden har funnits i Litauen sedan mitten av 1990-talet och bistått många svenska företag i deras internationella expansion. I våra kundcase kan du genom svenska företagsledares egna berättelser få reda på mer om möjligheter och utmaningar på den baltiska marknaden samt processen för att starta företag i Estland, Lettland och Litauen.

Upkeeper Solutions inleder partnerskap med Baltic Technology Group


Företag: Upkeeper Solutions
Affärsverksamhet:
 
Klienthantering och automatisering av datorer
Nyttjade tjänster hos Business Sweden:
 Affärschans- marknadsanalys, partnersökning, besöksprogram

Programvaruföretaget Upkeeper Solutions från Umeå inleder partnerskap med lettiska Baltic Technology Group (BTG) efter ett lyckat besöksprogram arrangerat av Business Sweden under våren 2016. 

Läs mer här 

Impolin når nya framgångar i de baltiska staterna


en bild

Företag: Impolin
Affärsverksamhet:
 Distribution av hälsorelaterade produkter
Nyttjade tjänster hos Business Sweden: Marknadsanalys, partnersökning,     besöksprogram

”Ökat välmående” är huvudkonceptet i distributionsbolaget Impolins affärsmodell. När företaget övervägde att expandera till en marknad utanför Norden kontaktades Business Sweden för att bistå i processen. Business Sweden genomförde en marknadsanalys och hjälpte företaget att skapa kontakt med samarbetspartners i Estland, Lettland och Litauen. 

Läs mer här

Skandia öppnade Thule Operations Center


 

Företag: Skandia/Thule Operations Center
Affärsverksamhet: 
Sparande, försäkring och bolån
Nyttjade tjänster hos Business Sweden: 
Business case, marknadsanalys, rekrytering, offentliga kontakter, utveckling av språkprogram, administration, kontorsplats

Efter en etableringsprocess på rekordtid öppnade Skandia, i samarbete med Business Sweden, Thule Operations Center i Vilnius. Nu fortsätter samarbetet i expansionen av centret. 

Läs mer här 

Kundcase

Visa fler