Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

ICT/delade tjänster

Baltikum kan skryta med en god mix av tillgänglighet, språkkunskaper, IT-infrastruktur, utbildningsnivå, närhet till svensk företagskultur och attraktiva kostnadsnivåer. Detta ger affärsmöjligheter inom kundsupport, ekonomi och redovisning, IKT, spel och andra tjänster.

I samband med att digitaliseringen accelererar har företagen börjat söka efter och testa nya leveransmodeller och konkurrensfördelar. Detta har också skapat en global utveckling av fragmenterade värdekedjor, där företagstjänster såsom IT, ekonomi, personal eller forskning och utveckling placeras i mer kostnadseffektiva länder. De baltiska länderna har redan sett en ökning av gemensamma servicecenter (SSC – Shared Service Centers) och outsourcing av verksamhetsprocesser (BPO – Business Process Outsourcing), men det finns fortfarande många affärsmöjligheter för svenska företag som planerar att optimera sin verksamhet.

Svenska företag betraktar tack vare en geografisk närhet till Sverige, en hög nivå av IT-infrastruktur, hög utbildning och språkkunskaper såväl som attraktiva kostnadsnivåer Baltikum som en attraktiv region för att hitta partners och starta egna företag med stödfunktioner.

Vill du att vi kontaktar dig?

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

 
en bild

Ansis Murnieks

Manager Baltic States Manager Baltic States
+371 678 280 46
en bild

Nerijus Cereska

Associate Associate
+371 678 280 46