Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Energi och cleantech

Estland, Lettland och Litauen är medlemsstater i EU och är bundna av EU:s lagstiftning, vilken är den främsta drivkraften för de politiska beslut som fattas på nationell basis inom energisektorn. Investeringar som är relaterade till energieffektivitet och cleantech är ofta också medfinansierade av EU.

Det finns en gradvis växande medvetenhet om miljö, energibesparingar och återvinning både från industrier och serviceföretag så väl som hushåll. Svenska företag har stor erfarenhet och är meriterade när det handlar om återvinning, hållbara metoder för miljön och produktion av bioenergi.

Ambitiösa utvecklingsmål för förnybar energi, tillgänglig medfinansiering från EU och andra finansieringsinstrument för miljömässiga moderniseringar (vatten, avfall, luft etc.) i Baltikum ger möjligheter för svenska företag som erbjuder expertis och teknik inom produktion och distribution av värme, avfallshantering och andra cleantech områden. 

Vill du att vi kontaktar dig?

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

 
en bild

Ansis Murnieks

Manager Baltic States Manager Baltic States
+371 678 280 46
en bild

Arta Munkena

Consultant Consultant
+371 678 280 46