Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Stipendietjänst

Svensk-Franska Språkfonden erbjuder möjligheten att arbeta med affärsutveckling i Frankrike

Stiftelsen Svensk-Franska Språkfonden har som syfte att främja handeln mellan Sverige och Frankrike och erbjuder varje år unika stipendier för att fördjupa kunskaperna i det franska språket med inriktning på affärsfranska och den franska affärskulturen samt för att öka kännedomen om Frankrike.

Inom ramen för Stiftelsens stipendieprogram och målsättning att bidra till framgång i de svensk-franska affärerna erbjuds nu en ettårig stipendietjänst på Business Sweden i Frankrike riktad till unga kreativa affärsbegåvningar som önskar fördjupa sina kunskaper och skaffa sig praktiska erfarenheter av fransk affärskultur, franskt management och ledarskap samt det franska affärsspråket.

Som stipendiat kommer du att jobba för Business Sweden i Frankrike med arbete av affärsutveckling, handels- och främjandeaktiviteter. Du kommer dessutom att få tillgång till ett unikt nätverk av beslutsfattare inom det svensk-franska näringslivet.

Två tjänster utlyses inom ramen för den Svensk-Franska Språkfonden, en på Business Sweden samt en på Svenska Handelskammaren i Frankrike.

Stipendietjänsten för år 2017 är redan tillsatt. Vi ber er att återkomma med ansökan för år 2018 i slutet av 2017.