Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Business Sweden i Frankrike

en bild
Frankrike är världens femte största ekonomi och Europas andra marknad med 65 miljoner konsumenter.

Med sin centrala position i Europa, välutbyggd infrastruktur och attraktiva etableringsmöjligheter lockar Frankrike många utländska investerare. Landet satsar mycket på högteknologi och andelen högutbildad personal är stor.

Den svenska exporten till Frankrike har kontinuerligt ökat de senaste åren och svenska företag är väl ansedda i Frankrike. Med 4,5 procent av Sveriges totala export är landet vår nionde största exportmarknad (SCB). Drygt 400 svenska dotterbolag och totalt omkring 1 000 etableringar gör att Sverige är på stark frammarsch i Frankrike. Företag som IKEA, Volvo Trucks, H&M och Securitas finns sedan länge på plats och landet betraktas på många sätt som en strategisk knytpunkt i Europa.

en bild

Annika Stål

Trade Commissioner France Trade Commissioner France
+33 1 53 40 89 00

Hur kan vi hjälpa dig?

Förstå förutsättningarna - var ska ni etablera er?

Vi för en dialog om vad ditt företag vill och vilka behov ni har, och kommer gemensamt fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. 

Välj strategi - på vilket sätt bör ni etablera er?

När vi är överens om vilken eller vilka marknader ni ska satsa på, tar vi fram en etableringsstrategi. Här slår vi fast hur etableringen bör ske. 

Kom på plats - genomför etableringsstrategin!

När etableringsstrategin är klar hjälper vi dig att komma på plats - snabbt och kostnadseffektivt. Vi fungerar som er förlängda arm på marknaden.

Läs mer om våra konsulttjänster

Vill du att vi kontaktar dig?

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.