Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Affärsmöjligheter i Finland

Den finska marknaden erbjuder många affärsmöjligheter för svenska företag både inom produkt- och tjänstesektorn. På den dynamiska marknaden skapas ständigt nya affärsmöjligheter.

Finland påminner på många sätt om Sverige när det kommer till industristruktur, kultur och samhälle. Detta är en klar fördel för svenska företag då de vill expandera till Finland. Av 3500 utländska dotterbolag i Finland är nästan 25 % svenska.  

De senaste åren har de mest attraktiva branscherna för både inhemska och utländska företag varit bland annat gruvsektorn, varvsindustrin, miljöteknik, livsmedel, ICT, fintech och medicinteknik. Även den stora startup-världen i Finland har fått mycket mediesynlighet där evenemanget SLUSH är Nordeuropas största och viktigaste mötesplats för investerare och startups.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om möjligheterna på den finska marknaden och hur vi kan stöda och rådge er i era tillväxtplaner i Finland, vare sig det gäller organisk tillväxt, företagsförvärv eller utveckling av den existerande verksamheten i Finland. 

Vill du att vi kontaktar dig?

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.