Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Business Sweden i Kina

en bild
Kina är världens största ekonomi och Sveriges viktigaste handelspartner i Asien. Landet är ständigt intressant för tillverkande företag och har på bara några år seglat upp som en utav världens viktigaste konsumentmarknader.

Den svenska exporten till Kina uppgick till SEK 58 miljarder (en ökning med nästa 30% sedan 2016) och importen från landet motsvarade SEK 59 miljarder under 2017. Efter flera år av enastående tillväxt är Kina nu i en förändringsfas där landet ställer om från en tidigare exportledd och tillverkande ekonomi till en modell som ska drivas av inhemsk konsumtion och utveckling av tjänstesektorn. I Kinas ekonomiska förändring fästs betydande vikt vid områden som Sverige är särskilt utmärkande inom, däribland skogsindustrin, sjukvård, innovation, miljö och energi. Den kinesiska ekonomin drivs ytterligare av att dess växande medelklass nu är störst i världen, samtidigt som e-handelsmarknaden är under kraftig expansion. Den digitala transitionen ökar tillgängligheten och möjligheten att nå ut till fler städer runtom i Kina utöver de stora hubbarna Peking och Shanghai. 

Business Sweden har varit verksamma i Kina sedan 1994 med kontor i Peking och Shanghai. Vi har gedigen kunskap och erfarenhet av att hjälpa svenska företag att etablera sig och nå sin fulla internationella potential. Business Sweden erbjuder ett tjänsteutbud som riktar sig till företag i alla skeden av sin etablering och utveckling i Kina.

en bild

David Hallgren

Trade Commissioner China Trade Commissioner China
+86 105 81 56 006

Hur kan vi hjälpa dig?

Förstå förutsättningarna - var ska ni etablera er?

Vi för en dialog om vad ditt företag vill och vilka behov ni har, och kommer gemensamt fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. 

Välj strategi - på vilket sätt bör ni etablera er?

När vi är överens om vilken eller vilka marknader ni ska satsa på, tar vi fram en etableringsstrategi. Här slår vi fast hur etableringen bör ske. 

Kom på plats - genomför etableringsstrategin!

När etableringsstrategin är klar hjälper vi dig att komma på plats - snabbt och kostnadseffektivt. Vi fungerar som er förlängda arm på marknaden.

Läs mer om våra konsulttjänster

Vill du att vi kontaktar dig?

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.