Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Affärsmöjligheter i Indien

Indien är en enorm marknad som erbjuder affärsmöjligheter inom de flesta sektorer och segment. Business Sweden har goda erfarenheter från samarbeten med svenska företag på den indiska marknaden, t.ex. inom förnybar energi, infrastruktur, läkemedel, industriell utrustning, mat, stål och metall, plast, detaljhandel, konsumentprodukter, IT och telekom, samt fordonsrelaterade produkter.

De nationella programmen Digital India, Smart Cities, Clean India, Skill India och Make in India bidrar till ökade möjligheter inom digitala finanslösningar, urban stadsutveckling, förnybar energi, IT och telekom, utbildning och tillverkning. Den snabba urbaniseringen leder även till en ökad efterfrågan på välfungerande transport, vägar, järnvägar, hamnar och flygplatser.

Idag ses Indien inte bara som ett tillverkningsland utan står sig allt mer konkurrenskraftigt internationellt när det gäller R&D. En ökad köpkraft hos landets befolkningar har även lett till en ökad efterfrågan på konsumentprodukter och detaljhandel, där lösningar för e-handel blir allt vanligare.

Indien är hemvist för ett tusental större företag som konkurrerar internationellt och som är beroende av samarbetspartners och leverantörer av högsta klass. Svenska företags utveckling av hållbara, kvalitativa lösningar och ”life-cycle-cost”-effektiva lösningar efterfrågas allt mer av indiska organisationer som idag har en större fokus på just hållbarhet och produktivitet. Ett flertal stora svenska företag har funnits på marknaden under lång tid vilket kan vara en bra inkörsport för mindre företag.

Möjligheterna på den indiska marknaden är många för både små, medelstora och stora svenska företag och Business Sweden kan bistå med rådgivning, marknadsanalyser, distributörssökningar, kontakter, stöd vid bolagsbildning och övriga tjänster som underlättar en framgångsrik etablering och tillväxt. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan bistå ditt företag i expansionen. 

en bild

Business Sweden i New Delhi

New Delhi , New Delhi
+91 (0)11 4606 7100
en bild

Business Sweden i Bangalore

Bangalore , Bangalore
+91 (0)80 4152 9100