Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Delta på Low Carbon Business Action-konferens i Mexiko – utan resekostnad

Snart är det återigen dags för “Low Carbon Business Action i Mexico” (LCBAM). Det åttonde möte (och sista) sker i Puebla, 6-8 juni 2017, och kommer att fokusera på ren teknik för sektorerna: fordons/bildelar, mat, konstruktion och grön teknik.

Kom till Mexiko och utforska affärsmöjligheter UTAN RESEKOSTNAD!

HÄR är en sammanfattning av identifierade möjligheter för gröna lösningar i Mexiko. Detta EU-projekts mål är att bidra till att minska CO2-utsläppen inom fyra sektorer:

  1. Energieffektivitet i Industri
  2. Energieffektivitet i Bygg
  3. Avfallshantering
  4. Avloppsrening

 

Svenska företag kan delta och få sina resekostnader betalda av EU-projektet kopplat till konferensen. Allt som behövs är en koldioxidsnål produkt, en ny teknik eller en annan smart lösning att visa upp under konferensen.  

EU-projektet syftar till att bidra till minskade CO2-utsläpp i Mexiko, bland annat genom att inrätta samarbeten och partnerskap mellan EUs medlemsländer och mexikanska aktörer aktiva inom följande sektorer: Energieffektivitet (bygg och industri), Avfallshantering (avfall till energi) samt Avloppsrening.

Business Sweden erbjuder en skräddarsydd agenda under paketet Affärschans, för att säkerställa att dagarna fylls med angelägna möten och studiebesök anpassade efter er verksamhet.  Marknadskollen och aktivitetsplanen som ingår i paketet ger er en grundförståelse för marknaden som kan utgöra beslutsunderlag inför en utlandssatsning. Välkomna till Mexiko för tre aktiva och givande dagar. 

Låter den här möjligheten att expandera er verksamhet intressant? Registrera er här så fort som möjligt. Business Sweden Mexico kommer därefter att kontakta er med mer information.

Varmt välkomna!

04 Januari 2017