Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Affärsmöjligheter i Chile

Chile är en stabil, utvecklad och mogen marknad som erbjuder många affärsmöjligheter för svenska företag.

Landets nyckelindustrier är råvarubaserade, vilket inkluderar mineraler, skog och jordbruk, som öppnar upp för svensk teknologi och expertis med särskilt fokus på ökad produktivitet och minskade kostnader. Övriga intressanta och växande sektorer är hälsa, ICT och transport.

Chile är även känt för sitt djupa engagemang inom astronomi, hälsovård, matvaror och hållbar teknologi. Detta tack vare en utbildad arbetskraft och star akademisk sektor, vilket attraherar såväl nationella som internationella experter.

Stillahavsalliansen är en utav de viktigaste handelsblock i världen bestående av Chile, Colombia, Mexiko och Peru. Faktum är att denna allians representerar en marknad på 217 miljoner invånare, 38% av total BNP och 50% av all handel i Latinamerika och Karribien. Med anledning av detta använder flertalet internationella bolag Chile som regional hub.

Affärsmöjligheterna för små och stora bolag i Chile är många. Oavsett vilken industri du är verksam inom, kan vi erbjuda omfattande stöd för att ditt bolag ska kunna etablera sig, samt växa i regionen.

Uppdaterad: 26 mar 2013