Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Affärsmöjligheter inom retail och konsumentprodukter

en bild
Business Sweden verkar för att stärka svensk export och hjälper företag med anknytning till retail sektorn inom alla segment att expandera och växa internationellt - exempelvis detaljhandelskedjor, leverantörer av konsumentvaror, e-handelsföretag och leverantörer av lösningar till detaljhandelssektorn.

One size does not fit all. För att lyckas internationellt krävs framförallt lokal marknadskunskap och anpassning. Genom vår breda globala närvaro har vi den lokala expertisen, nätverken och förstår marknadernas olikheter, drivkrafter, konkurrensbilder, möjligheter och potentiella hot. Allt för att ta rätt beslut, maximera investeringen och minimera risk.

Vi erbjuder professionella konsulttjänster, rådgivning, information och events för att stödja internationella affärer. Utefter behoven skräddarsyr vi våra tjänster - vare sig det handlar hjälp att ta beslut om när, var och hur expandera samt att praktiskt genomföra en etablering eller hjälp att hitta återförsäljare och partners. Vi arrangerar också inköpssamarbeten, mässdeltagande och riktade events inom olika segment, exempelvis mode, design, livsmedel och retail tech.

Kontakta oss för att se hur vi kan stödja dina internationella affärer.

Case

Visa fler case
en bild

Mikael Johansson

Manager Business Development Stockholm Manager Business Development , Stockholm