Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Affärsmöjligheter inom Material och tillverkande industri

en bild
Den industriella tillverkningen av produkter och komponenter är basen i svensk export och en avgörande förutsättning för landets tillväxt. En hög innovationsgrad samt en långt driven produktivitet är två starka argument till våra internationella framgångar.

Svensk industri har även på ett framgångsrikt sätt vidareutvecklat kunderbjudanden till ett ökat innehåll av tjänster som är knutna till de traditionella produkterna, exempelvis i form av service, support och utveckling. Erbjudandena blir inte bara mer kompletta utan ökar även företagens differentieringsmöjligheter samtidigt som gränsytan kund/leverantör både blir bredare och djupare. Detta är strategiskt avgörande i en omvärld med stenhård konkurrens och ofta med en ökad grad av komplexitet inom leverantörskedjorna. Internationaliseringen ändrar skepnad och följer inte längre några givna mallar, vilket ställer högre krav på svenska företag att finna sin optimala väg för att nå ut i världen.

Business Sweden har mångårig erfarenhet av att hjälpa svenska tillverkningsföretag på nya och traditionella exportmarknader. Med våra marknadsaktiviteter, riktade satsningar och ackumulerade erfarenheter ökar du chanserna till framgångsrik export. Vi har arbetat sedan många år med leverantörer inom och till den internationella materialsektorn, såsom Papper & Massa, Gruv & Metall samt Olja & Gas och Kemi. Självfallet har vi också byggt en stor erfarenhetsbas från arbetet med verkstadsindustrin generellt.  

Vår ambition är att ständigt uppmärksamma var det finns affärsmöjligheter för svensk tillverkningsindustri, i de 57 länder där vi verkar. 

Case

Visa fler case
en bild

Manik Karn

Investment Advisor London Investment Advisor, London
en bild

Mikael Johansson

Manager Business Development Stockholm Manager Business Development , Stockholm