Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Affärsmöjligheter inom IT och Telekom

en bild
I Sverige är det tätt med datorer och mobiltelefoner. Vår kunskap, nyfikenhet och innovationsförmåga har gjort oss till ett av världens mest framstående länder inom IT och telekom vilket skapar goda affärsmöjligheter på exportsidan.

Vår framgång märks i globala rankingsystem där vi kontinuerligt hamnar högt inom utveckling och implementering. Detta har lett till att svenska IT- och telekomföretag har ett mycket gott rykte internationellt vilket återspeglas i vår exportstatistik där IT och telekom är en av de största sektorerna.

På Business Sweden hjälper vi svenska IT- och telekomföretag med att identifiera nya internationella affärsmöjligheter, bearbeta nyckelpersoner samt utföra en strukturerad affärsutveckling på den globala marknaden. Genom riktade kampanjer och satsningar skapar vi ett starkt branschfokus som ökar möjligheten till nya kontrakt.

Under Mobile World Congress i Barcelona samlas innovativa svenska företag inom telekom i den svenska paviljongen för att tillsammans med Business Sweden skapa effekt och generera internationell uppmärksamhet för de framstående och banbrytande lösningar som Sverige har att erbjuda. Genom att ta tillvara på det starka svenska varumärke som finns inom branschen, genereras ett stort intresse för ytan vilket ger en ökad exponering och uppmärksamhet för samtliga deltagande företag.

Case

Visa fler case