Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Affärsmöjligheter inom Hälso- och sjukvård samt Life Science

en bild
Svensk hälso- och sjukvård, äldrevård och företag inom den närliggande Life Sciences-industrin tillhör de bästa i världen varför intresset för export och internationalisering av denna sektor är större än någonsin.

Exporten kan till exempel ske genom etableringar av företag i andra länder eller genom försäljning av tjänster, kompetens, lösningar, system och personal till utländska vårdföretag. Tydliga framgångsfaktorer för detta område är bland annat att paketera och synliggöra erbjudandet samt att skapa starka kopplingar till begreppet svensk vård.

SymbioCare - Health by Sweden har initierats av Sveriges regering och näringsliv för att främja export av svensk vård och omsorg samt life science. Konceptet omfattar ett nätverk av svenska företag, konsulter samt organisationer och bygger på den svenska modellen med ett integrerat förhållningssätt till hälso- och sjukvård.  Målet är att ge vård i världsklass för alla genom effektivare samverkan och utnyttjande av resurser.

Case

Visa fler case