Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

USA: Trender inom immateriella rättigheter

Insikter från USA

För företag inom många olika industrier är immateriella rättigheter avgörande för framgång och det är ytterst viktigt att skydda dessa rättigheter. Eftersom immateriella rättigheter ofta är specifika per land är det viktigt för svenska företag att försäkra sig om att de är skyddade enligt amerikansk lagstiftning. 

Förutom att förstå immateriella rättigheter i USA är det också viktigt att vara uppdaterad på de senaste trenderna. Det är flera trender som formar, eller förväntas forma, landskapet för immateriella rättigheter under de närmaste åren. Flera trender är inom teknikområdet, till exempel ökat fokus på cybersäkerhet och användning av ny teknik. Dessutom är America Invents Act fortsatt kontroversiell och det är flera lagändringar som är under diskussion. Läs mer om trender kring immateriella rättigheter och de möjligheter som de skapar i vår senaste rapport.

Dokumentinformation
Författare: Louise Söderlind
Datum: 24 jan 2019
Storlek: 129,0 KB(pdf)
Ladda ner