Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

USA: FDA Handbok

Navigera bland FDAs regler och bestämmelser

Regelverken för livsmedel i USA kan ofta uppfattas som komplicerade och otydliga. Därför har vi skrivit denna handbok som kan användas som ett verktyg för att på ett enklare sätt kunna navigera de regelverk och krav som faktiskt krävs för just ditt livsmedelsföretag. 

Syftet med handboken är att både hjälpa dig identifiera vilka steg du behöver ta för att möta FDA regler, men kanske ännu viktigare, hur. Vi har även besvarat vanliga frågor vi får från svenska företag kring FDA, samt hur den nya lagstiftningen – Food Safety Modernization Act (FSMA) – påverkar ditt företag. 

Vi hoppas att denna handbok hjälper dig besvara dina funderingar kring FDA, så att du kan känna dig trygg när du säljer livsmedel i USA! 

Om du har några som helst frågor eller önskar diskutera hur vi kan stötta er med nästa steg i att möta dessa regelverk, tveka inte att kontakta oss.

Dokumentinformation
Författare: Therése Dalebrant
Datum: 10 sep 2018
Storlek: 42,1 MB(pdf)
Ladda ner